Site search

"Bevægelse i livet
er livet i bevægelse"

Skrevet om kurser og foredrag med Peter Thybo

X

Fysioterapeuten forside Skrevet om kurser og foredragpt

pt

pt

pt

pt

pt

pt

pt

X

X

Foto fra Peter Thybos foredrag om ”Mål, Spor & Spændingsfelter i det fysioterapeutiske arbejde” afholdt på Rigshospitalet.

”Et fantastisk talkshow…”
Danske Fysioterapeuter

”Foredraget ”Det Dobbelte KRAM” med Peter Thybo kan varmt anbefales! Foredraget blev afviklet online pga. corona, men vi følte på ingen måde, at det forringede kvaliteten af foredraget eller kontakten med Peter Thybo undervejs. Succesen kan tillægges to ting; 1) Peter Thybos grundige forberedelse af indholdet målrettet vores behov og test af Microsoft Teams, 2) men mest af alt fordi Peter Thybo er en fantastisk inspirerende og behagelig formidler, som er virkelig god til at få budskaberne frem via sine illustrationer og talegaver. Indholdet ramte plet i forhold til det vi søgte – et arbejdsgrundlag for mental sundhed, helbred og trivsel på tværs af fagområder. Vi glæder os til at arbejde videre med indholdet”
Heidi Mattle, Projektkoordinator Sundhedscenter Haderslev

”Fredag den 5. Februar 2021 startede Falck Healthcare deres interne kursusrække med Peter Thybo som den første oplægsholder, om Det Dobbelte KRAM og det bio-psyko-sociale sundhedssyn. Vi var lidt spændte på deltagelse fra vores kolleger, dels fordi det var virtuelt, men også fordi det foregik i arbejdstiden. Vores bekymringer viste sig at være helt grundløse. Peter tryllebandt godt 100 personer i 90 minutter og vi er siden blevet væltet af henvendelser både på det materiale der blev anvendt, men også efterspørgsel på link til oplægget, så det kan ses og genses. Mine varmeste anbefalinger til Peter Thybo, det kræver et stort talent og et gennemarbejdet materiale at holde så mange menneskers koncentration på distancen”
Laura Höger, Falck Academy / Falck Healthcare

“Kvalitet helt i top!
Som led i kompetenceudvikling for sundhedsfagligt personale på tværs af sektorer mellem Almen praksis, Bornholms Hospital og Bornholms Regionskommune leverede Peter Thybo d. 25. marts 2021 foredraget ‘Det Dobbelte KRAM’ som forløb over alle forventninger! Fokus var ”Hvordan fremmer vi MENTAL SUNDHED, HELBRED OG TRIVSEL i et hverdagsliv med en kronisk sygdom?” Foredraget skulle oprindeligt være afholdt fysisk, men blev omlagt til en virtuel løsning via Teams grundet COVID-19 pandemien. Budskabet blev leveret top professionelt og inspirerende både hvad angår materiale og formidling. Med godt 70 deltagere ramte budskabet bredt og efterfølgende evalueringer har vist at den virtuelle løsning bestemt var anvendeligt og at foredraget var yderst relevant. Vi kan varmt anbefale Peter Thybo og hans budskab omkring ‘Det Dobbelte KRAM’, som giver anledning til mange refleksioner og drøftelser faggrupper imellem, ikke mindst hvordan det implementeres i klinisk praksis”
Anita Kjer Madsen og Christina Nielsen, Konsulenter for kronisk sygdom,
Tværgående Sundhedsteam, Bornholms Regionskommune

”Peter er en eminent underviser/foredragsholder, der formår at formidle et svært stof på en yderst humoristisk måde, som alle kan forstå. Det var to FANTASTISKE dage, hvor vi blev beriget med en indsigt, der giver en langt bredere udsigt. Med andre ord, da sørgede Peter for, at seminariets indhold blev håndterbart og begribeligt på en meningsfuld måde, der førte til en god oplevelse af sammenhængen, som varmt kan anbefales. Alle som én svæver på en sky af begejstring”
Sommer Nordbjærg, Bofællesskabet Sønderhaven, Ballerup Kommune

Mette Holst, Faglig direktør, Fårevejle Kirkebo

Fagligt højt niveau. God disponering og rigtig gode slides God formidlingsevne – ikke kedeligt på trods af mange timer. Rigtig god humor og sjove bemærkninger gjorde dagen interessant. Stor hilsen til Peter”
Bente Juul, Hjerneskaderådgivningen Fyn

”Peter ringede i god tid og spurgte ind til hvem deltagerne var og hvilke forventninger vi havde. Han tilrettelagde sit foredrag derudfra. Peter er topprofessionel og tog salen med storm. Han forstyrrede nogle vanetænkere den dag – og det har allerede begyndende effekt i praksis”
Charlotte Jensen, Læringscenter Brejning

”Peter er en meget dygtig foredragsholder, så stor ros til ham :)”
Lone Jespersen, Udviklingsafsnittet for børn og unge i Aalborg Kommune

“Jeg vil endnu engang sige til dig, at det var det bedste og mest givende foredrag jeg har hørt i mange år”
(mail fra skoleleder på specialområdet, Holstebro Kommune)

”De studerende udtrykker stor begejstring for din undervisning i neuropædagogik: Superkompetent, interessant, relevant, og ‘ham skal du helt sikkert bruge som gæstelærer fremover'”
(Lektor i pædagogik, Via University College, Pædagoguddannelsen, Peter Sabroe)

”Undervisningens indhold var godt og relevant sat sammen. Gennemgangen af hjernes opbygning og funktion var fantastisk og krydret med sjove eksempler som gjorde det forståeligt. Stor, stor faglig viden, som formidles flot”
(Evalueringsskema, Personaleudviklingscentret, Ribe)

“Kurset overgikk mine forventninger. Faglig tyngde servert på en elegant, interessant og underholdende måte”
(Evalueringsskema, Made for Movement, Oslo)

“Peter Thybo var en utrolig engasjerende forelser. Kjempebra med så m,ange eksempler og bilder. Hjernegjennomgangen er uten tvil den morsomste forelesning om hjernen jeg har vært med på, samtidig som presentasjonsmåten gjorde det lett å hænge med, og forhåpentligvis huske indholdet”
(Evalueringsskema, Made for Movement, Bergen)

“Fantastisk god foredragsholder, som kan gjøre temaet så mye enklere og morsommere å følge med på! Satt som et tent lys hele dagen”
(Evalueringsskema, Made for Movement, Trondheim)

“Fantastisk spændende forelæser. Jeg var 100-120 % fokusert hele tiden!!”
(Evalueringsskema, Made for Movement, Bodø)

“Fantastisk inspirerende, underholdende og så mye glede og kjærlighet til faget er sjelden vare å få. Dette smitter over til oss i salen”
(Evalueringsskema, Made for Movement, Bergen)

“Ekseptionelt bra!”
(Evalueringsskema, Made for Movement, Porsgrund)

“Foreleseren var knall-god. Inspirerenda og knytte teori til praksis”
(Evalueringsskema, Made for Movement, Kristiansand)

“Jeg synes, at du er en uhyre dygtig formidler. Du skaber meget tydeligt forbindelse mellem det vanskeligt tilgængelige stof og de levende eksempler og erfaringer. Og du gør det med humor og liv. Det var en stor fornøjelse at overvære – tak for det”
(Evaluering fra FOF’s årstemadag for bevægelseslærere)

”Det var et blændende foredrag. For engang skyld en underviser, der underviste efter egne principper om forskellige læringsformer”
(Evaluering af kurset ”Sundhedsfremme i et børneperspektiv”, Ikast-Brande Kommune)

“Jeg har nu haft den fornøjelse at opleve dig ved Landskonferencen i Middelfart. Oplægget du holdte, og den røde tråd du formåede at holde gennem hele din taletid, var fantastisk – det er der andre jeg ønsker vil opleve”
(Leder, Ringsted Kommune)

”Hele dagen var utrolig god! God og spændende måde at undervise på. Godt med konkrete eksempler Meget inspirerende. Fed humor”
(Evaluering, Neuropædagogikkursus, Videnscenter RM, Roskilde)

“Rigtig mange tak for din store indsats – du havde virkelig en gennemslagskraft både på det faglige og på det humoristiske område, der fik selv de bagerste rækker til at vågne! Det var virkelig til stor fornøjelse. Jeg har fået rigtig mange positive tilbagemeldinger for dit oplæg, fra kolleger fra alle de forskellige afdelinger.
(Leder fra Holstebro Kommune)

”Peter Thybo er en af Danmarks fremmeste og mest erfarne eksperter inden for sundhed & kultur”
(Isabella Meyer i sin velkomsttale til Danmarks Biblioteksforenings Kulturkonference)

”Supergod underviser”! Går hjem med nogle meget brugbare notater til videre inspiration”
(Evalueringsskema, Gigtforeningen)

“Peter er kanongod og kan varmt anbefales til andre…”
(kursusdeltager fra Lemvig Kommune)

“Hej Peter – Skidefedt foredrag!”
(et møde på gangen med to drenge fra 7. klasse på Præstelundskolen, Brande, efter et foredrag om sundhed)