Site search

"Bevægelse i livet
er livet i bevægelse"

Kurser og Foredrag

  • Mine kurser og foredrag henvender sig til mange forskellige fag- og målgrupper i offentlige organisationer, institutioner, foreninger og private virksomheder. Indhold, fagligt niveau og præsentation tilrettelægges altid efter den enkelte målgruppe og i samarbejde med arrangørens ønsker.
  • Alle kurser og foredrag er meget visuelt opbygget og indeholder typisk en spændvidde mellem teori relateret til den konkrete praksis i dagligdagen – ofte sat i et sundhedsinnovativt perspektiv samt præsenteret med et glimt i øjet.
  • Til alle heldagskurser medfølger ofte et fyldigt kompendium, relevante artikler og eventuelt kommenteret litteraturliste. Kursusbevis udstedes efter ønske.X

Kontakt og yderligere oplysninger
Du er velkommen til at rette en uforpligtende henvendelse til mig og høre nærmere om muligheder i forbindelse med kurser, foredrag, konsulentarbejde samt honorar.

E-mail                  pt@peterthybo.dk

Mobil                   (+45) 2028 6065

Du er også velkommen til at booke mig gennem foredragsvirksomheden Athenas her.

X

Virtuelle foredrag og kurser – så det gnistrer

X

X

X

X

X

X

X

X

X

Teams? Zoom? Skype? – eller noget helt fjerde? På grund af restriktionerne udløst af COVID-19 tilbydes alle foredrag og kurser nu virtuelt. Du er meget velkommen til uforpligtende at kontakte mig for at høre nærmere om muligheder, faglige emner såvel som tekniske løsninger. Læs eventuelt nedenstående feedback i forbindelse med online-kursus i Det Dobbelte KRAM.

”Foredraget ’Det Dobbelte KRAM’ med Peter Thybo kan varmt anbefales! Foredraget blev afviklet online pga. corona-virus, men vi følte på ingen måde, at det forringede kvaliteten af foredraget eller kontakten med Peter Thybo undervejs. Succesen kan tillægges to ting; 1) Peter Thybos grundige forberedelse af indholdet målrettet vores behov og test af Microsoft Teams, 2) men mest af alt fordi Peter Thybo er en fantastisk inspirerende og behagelig formidler, som er virkelig god til at få budskaberne frem via sine illustrationer og talegaver. Indholdet ramte plet i forhold til det vi søgte – et arbejdsgrundlag for mental sundhed, helbred og trivsel på tværs af fagområder. Vi glæder os til at arbejde videre med indholdet”.

Heidi Mattle
Projektkoordinator, Sundhedscenter Haderslev

”Fredag den 5. Februar 2021 startede Falck Healthcare deres interne kursusrække med Peter Thybo som den første oplægsholder, om Det Dobbelte KRAM og det bio-psyko-sociale sundhedssyn. Vi var lidt spændte på deltagelse fra vores kolleger, dels fordi det var virtuelt, men også fordi det foregik i arbejdstiden. Vores bekymringer viste sig at være helt grundløse. Peter tryllebandt godt 100 personer i 90 minutter og vi er siden blevet væltet af henvendelser både på det materiale der blev anvendt, men også efterspørgsel på link til oplægget, så det kan ses og genses. Mine varmeste anbefalinger til Peter Thybo, det kræver et stort talent og et gennemarbejdet materiale at holde så mange menneskers koncentration på distancen”.

Laura Höger, Falck Academy / Falck Healthcare

“Kvalitet helt i top!
Som led i kompetenceudvikling for sundhedsfagligt personale på tværs af sektorer mellem Almen praksis, Bornholms Hospital og Bornholms Regionskommune leverede Peter Thybo d. 25. marts 2021 foredraget ‘Det Dobbelte KRAM’ som forløb over alle forventninger! Fokus var ”Hvordan fremmer vi MENTAL SUNDHED, HELBRED OG TRIVSEL i et hverdagsliv med en kronisk sygdom?” Foredraget skulle oprindeligt være afholdt fysisk, men blev omlagt til en virtuel løsning via Teams grundet COVID-19 pandemien. Budskabet blev leveret top professionelt og inspirerende både hvad angår materiale og formidling. Med godt 70 deltagere ramte budskabet bredt og efterfølgende evalueringer har vist at den virtuelle løsning bestemt var anvendeligt og at foredraget var yderst relevant. Vi kan varmt anbefale Peter Thybo og hans budskab omkring ‘Det Dobbelte KRAM’, som giver anledning til mange refleksioner og drøftelser faggrupper imellem, ikke mindst hvordan det implementeres i klinisk praksis”

Anita Kjer Madsen og Christina Nielsen, Konsulenter for kronisk sygdom,
Tværgående Sundhedsteam, Bornholms Regionskommune

X

Til inspiration

Se eksempler på tidligere afholdte kurser og foredrag

Se eksempler på hvad der er skrevet om kurser og foredrag

X

X

SundhedsUniverset ApS

v/ Peter Thybo
Vibevej 47
DK 7451 Sunds
Danmark

E-mail                  pt@peterthybo.dk
Hjemmeside         www.peterthybo.dk

Mobil                   (+45) 2028 6065

CVR.                   38 41 00 16

X


X